VISAK I ENERGETSKI RAD

Bavim se s radiestezijom (rad s viskom), energetskim radom te sam Reiki majstor. Pomažem vam u ostvarenju ciljeva te u iscjeljenju duha i tijela.
Radiestezijska i energetska analiza prostora u kojem živite ili radite, vaše aure, čakri, emotivnog i fizičkog stanja koje vidim kroz visak daje odgovore gdje ste zapeli i daje vam savjet kako da riješite svoj problem. Koristim se s više energetskih tehnika i metoda kako bih locirao problem da biste se iscijelili i napredovali kroz avanturu zvanu Život.

Obratite mi se gdje god da se nalazite u svijetu jer radim i ONLINE i NA DALJINU. Inače živim i radim u Rijeci.

KONTAKT

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Radiestezija je drevna vještina ekstrasenzornog dobivanja informacija putem viska, biotenzora, rašlji ili L-antena. Primjenjuje se za detekciju štetnih geopatogenih i tehničkih zračenja u prostoru, za traženje podzemnih voda, rudnih žila, nestalih predmeta i osoba, za određivanje štetnih faktora koji utječu na zdravlje i stupnja senzibilnosti osobe na te faktore, za energetsko dijagnosticiranje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja, za otkrivanje disbalansa i blokada u čakrama i biopolju (auri), za detekciju astralnih ili eteričnih parazita, uroka i crne magije, za određivanje afiniteta prema namirnicama, biljnim pripravcima i dodacima prehrani te njihov stupanj korisnosti ili štetnosti za osobu, za da/ne odgovore i određivanje vjerojatnosti i vremena, za otkrivanje uzroka problema, emocionalnih stanja i strahova, za detekciju nevidljivih prisustava, za energetsko pražnjenje i energetske tretmane te za brojna druga područja.

Koje sve usluge nudim pogledajte u nastavku.

Orijentacijsko savjetovanje

Ako niste sigurni koji vam točno oblik energetskog rada ili koja radiestezijska analiza trebaju, onda prvo zakažite svoj termin za orijentacijsko savjetovanje gdje ću vas saslušati i usmjeriti vas na temelju svoje razvijene intuicije i empatije te preko 20 godina iskustva rada s klijentima i životnog puta obilježenog istraživanjem psihe, emocija i duha. U orijentacijskom savjetovanju mi pomažu iznimno vrijedni psihološki i duhovni alati Oshove zen karte, The Illuminated Earth Oracle kartice i druge orakul kartice te radiestezijsko pomagalo visak.
Cijena: 60 € za 30 minuta razgovora

Pitanja i odgovori na visak (Savjetovanje)

Ovo je telefonsko ili video savjetovanje uz postavljanje proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo.
Moguće je ugovoriti i kraću analizu neke konkretne teme, a koju napravim prije termina savjetovanja, a potom je obradimo i putem telefonskog ili video razgovora. (Za detaljnu radiestezijsku analizu vašeg zdravstvenog, emocionalnog, energetskog i duhovnog stanja pogledajte ispod sljedeći odjeljak.)
Cijena savjetovanja za nove klijente: 60 € za 30 minuta razgovora s plaćanjem unaprijed
Cijena savjetovanja za stalne klijente: 2 € po minuti razgovora s plaćanjem nakon savjetovanja

Radiestezijska analiza osobe

Radiestezijska analiza osobe je vrlo detaljna analiza vašeg cjelokupnog stanja sa svrhom preventive ili pravovremenog reagiranja u cilju vašeg boljitka na svim poljima života. Analiza uključuje sljedeće elemente:

 • stupanj narušenosti zdravlja (u bio-jedinicama);
 • utjecaj 30-ak štetnih faktora na zdravlje (štetni faktori su grupirani u sljedeće skupine: ekološki uvjeti, ambijent, tj. životni prostor, prehrana i stil života, unutarnji faktori i aura);
 • mogućnost eliminacije pojedinih štetnih faktora;
 • regenerativna sposobnost vašeg organizma;
 • energetska onečišćenost vašeg životnog i/ili poslovnog prostora (uobičajena redovna onečišćenost, prisutnost eteričnih parazita ili astralnih entiteta, prisutnost uroka i crne magije);
 • vaša energetska onečišćenost (uobičajena redovna onečišćenost, prisutnost eteričnih parazita, prisutnost uroka i crne magije);
 • analiza prehrane (koje skupine namirnica i načine pripreme hrane preferirati ili izbjegavati, način konzumiranja hrane, nedostatak vitamina i minerala);
 • analiza fizičkih sustava (cirkulacija, svi organski sustavi i organi);
  Važna napomena: ova analiza detektira samo energetski disbalans i anomalije u organskim sustavima, a za konkretnu dijagnozu se morate obratiti liječniku jer ja ne dijagnosticiram oboljenja.
 • analiza problematičnih emocionalnih stanja i strahova;
 • detekcija stanja čakri i energetskog polja, manifestiranje disbalansa čakri, analiza uzroka energetskog disbalansa;
 • problematična mentalna stanja;
 • problematična duhovna stanja;
 • tipovi inteligencije i njihov stupanj.

Na temelju dobivenih rezultata, analiza će uključivati i specifične prijedloge daljnjih koraka koje biste trebali poduzeti radi vašeg boljitka, iscjeljenja i samoostvarenja.

Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera. Tijekom izlaganja imat ćete priliku postaviti i dodatna pitanja vezana uz analizu, a razgovor možete snimiti za kasnije referiranje. Dobit ćete i kopiju pisane analize na pet stranica.

Cijena analize: 300 €

Energetska zaštita osobe, čišćenje aure i balansiranje čakri

Ova četverodnevna energetska seansa će iz vaše aure (biopolja) ukloniti uobičajena redovna energetska onečišćenja: negativne i teške energije, zaostatke negativnih događanja, relikte misaonih i emotivnih obrazaca, a uklonit će i utjecaje loših misli drugih ljudi upućenih prema vama i sl.
Radi se za niži stupanj štetnosti, do 28°, što se određuje s viskom. Teži slučajevi s preko 28° štetnosti pa sve do 100° zahtijevaju poseban tretman, a to je skidanje uroka i crne magije, što je opisano dolje u sljedećoj stavci.
Dobit ćete i energetsku zaštitu koja će vas neko vrijeme štititi od energetskih upada i negativnih energija, ali propuštati sve dobro što treba doći u vaš život.
Seansa će energetski izbalansirati i vaše čakre te vas uzemljiti.
Poželjno je ovu seansu napraviti barem jednom godišnje, a idealno na početku svakog godišnjeg doba.
Cijena: 300 €

Uklanjanje uroka, kletvi i crne magije

Ovo je energetski postupak sličan prethodno opisanom, ali se odnosi na teže oblike energetske invazije na osobu ili prostor.
Uroci i kletve su nesvjesni napadi upućeni na vas, a koji su proizašli iz nečije ljubomore, zavisti, mržnje i sličnih negativnih stanja emocija i svijesti.
Crna magija je svjestan zlonamjeran čin usmjeren na vas.
Postoji još i napad energetskih parazita, koji su zapravo eterična ili astralna bića koja potiču vaša negativna stanja straha, krivnje i tuge, jer se hrane energijom takvih emocija.
Ovaj postupak se radi i za neutraliziranje krivokletstava i sličnih radnji zbog kojih se naknadno kajete.
Vrsta napada i stupanj štetnosti se određuju s viskom pa je najbolje da ako sumnjate na uroke i crnu magiju da prvo zakažete orijentacijsko savjetovanje radi precizne detekcije stanja.
Cijena ovisi o stupnju štetnosti: od 600 € do 1.800 €
Cijena orijentacijskog savjetovanja: 60 € za 30 minuta razgovora

Trajna zaštita od magije

Trajna zaštita od magije, uroka i drugih energetskih napada se energetski uprogramira u predmet koji ćete stalno nositi sa sobom, tj. imati ga uz sebe. Najčešće je to neki vaš nakit poput prstena, narukvice, privjeska ili ogrlice, a za trajnu zaštitu prostora to može biti bilo koji predmet u stanu, poput slike, ukrasnog predmeta ili velikog komada kristala.
Programiranje radim na daljinu prema slici predmeta. S programiranjem taj predmet postaje vaš talisman (amajlija, amulet).
S trajnom zaštitom šansa da se na vas uhvati ciljani i zlonamjerni energetski napad je svedena na minimum. Imajte na umu da za ništa ne postoji stopostotna zaštita, pa u onim rijetkim slučajevima kada zaštitu nešto i probije, stupanj štetnosti napada je neznatan i namet se vrlo lako otklanja.
Zaštita će vas čuvati od crne magije, uroka i drugih namjernih energetskih napada, ali vas ne može sačuvati od negativnosti koje možda sami generirate svojim mislima, emocijama i djelima te od regularnih svakodnevnih energetskih onečišćenja koja su dio života i koja od vas traže redovitu energetsku higijenu, brigu o sebi i svjesni osobni razvoj.
Cijena trajne zaštite po predmetu: 1.800 €

Energetski tretmani

Energetski se može raditi na najrazličitijim potrebama i područjima života, kao što su: fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje toksičnih vezanosti (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

U radu se najviše služim s energetskom tehnikom Reiki, ali vrlo često uključujem i druge pristupe (Ete tehniku).

Reiki je poznata energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (ki, chi, prana ili orgon). Porijeklom je iz Japana.

Ete je drevna tehnika rada s energijom koju smo slučajno otkrili moj životni partner Boris Pecigoš i ja u meditacijama i kroz vizije i fizičko prisustvo na jednom posebnom mjestu u Makedoniji. Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo ili auru i na sebe preuzima bol, bolest i druga negativna stanja, a nakon toga se raspršuje pod utjecajem energije sunca. Ete je moćna sinergijska tehnika koja povezuje tamnu energiju, Reiki, energije zemlje, zmijske energije, moć svjetlosnih piramida, energiju sunca, terapijsko djelovanje viska ili biotenzora i druge elemente.

Energetska podrška i iscjeljivanje se radi kroz seriju od četiri energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a dalje po potrebi i ovisno o željenom cilju.

Ako imate konkretan cilj ili problem, javite mi se za dogovor energetskih tretmana. Ukoliko niste sigurni što vam treba ili koji bi pristup bio najbolji, zakažite prvo termin za orijentacijsko savjetovanje ili napravite detaljnu radiestezijsku analizu svog zdravstvenog, emocionalnog, energetskog i duhovnog stanja.

Cijena paketa od četiri energetska tretmana: 200 €
Cijena jednokratnog energetskog tretmana: 60 €
Cijena orijentacijskog savjetovanja: 60 € za 30 minuta razgovora

Radiestezijska analiza prostora

Radiestezijska analiza prostora je nešto što bi svatko trebao napraviti za svoj stambeni, a poželjno i poslovni prostor, jer, pazite, u krevetu provodite 6-8 sati dnevno, a na radnom mjestu, ako je statično, također oko 8 sati. Ako se na tim mjestima nalazi kakvo štetno zračenje, a ima ih više vrsta, zamislite kakav učinak dugoročno izlaganje tom zračenju može imati na vaše cjelokupno psihofizičko i energetsko stanje.

Simptomi koji ukazuju da možda spavate na lošem ili štetnom mjestu:

 • odbojnost prema krevetu;
 • nemiran san;
 • noćne more;
 • buđenje između 2 i 4 sata ujutro;
 • neobjašnjiv umor pri ustajanju;
 • čudno grčenje u nogama ili rukama;
 • jače lupanje srca pri ustajanju;
 • netipična anksioznost pri ustajanju.

Detaljna radiestezijska analiza vašeg prostora (stana, kuće, poslovnog prostora ili zemljišta) otkrit će vam:

 • štetna podzemna (geopatogena) zračenja od podzemnih vodenih tokova, rudnih žila, rasjeda, šupljina, kaverni, špilja i drugih geoloških pojava;
 • štetna kozmička zračenja (Hartmannovi i Curryjevi čvorovi);
 • štetna tehnička zračenja;
 • loš položaj ležajeva i radnih stolova u odnosu na štetna zračenja;
 • lošu orijentaciju ležajeva i radnih stolova u odnosu na sjever;
 • negativan utjecaj kvalitete zraka u prostoru;
 • negativan utjecaj zakrčenosti prostora s kramom;
 • stanje energije vašeg prostora (uobičajena redovna energetska onečišćenost), uz detekciju bilo kakvih energetskih napada (eterični paraziti i astralna prisustva, uroci i crna magija);
 • pozitivna zračenja i točke u prostoru.

Na temelju dobivenih rezultata, analiza će uključivati i specifične prijedloge daljnjih koraka koje biste trebali poduzeti radi izbjegavanja ili eliminacije štetnih elemenata za vaš boljitak.

Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera. Tijekom izlaganja imat ćete priliku postaviti i dodatna pitanja vezana uz analizu, a razgovor možete snimiti za kasnije referiranje. Dobit ćete i kopiju analize tlocrta vašeg prostora s ucrtanim štetnim zračenjima i drugim elementima, s prijedlozima premještaja ležajeva i radnih stolova te s prijedlogom postavljanja radiestezijske zaštite.

Za analizu je potrebno da osigurate precizan tlocrt svakog kata vašeg prostora, najbolje u mjerilu 1:100 (1 cm = 1 m), s točno označenim sjeverom i s ucrtanim položajem ležajeva i uzglavlja, radnih stolova i drugih mjesta gdje se dugo zadržavate, poput sofa, fotelja i sl. Analizu radim prema tlocrtu na daljinu.

Cijena analize: 300 €

Energetsko čišćenje, energiziranje i zaštita prostora

Prostor u kojem živimo ili radimo ima utjecaj na sve koji u njemu borave. Energija prostora neminovno utječe na raspoloženje, međuljudske odnose, poslovni uspjeh, financije, pa čak i na zdravlje. Svaki prostor sadrži energiju koja ovisi o mjestu gdje se nalazi, o okruženju i o samom uređenju prostora. No, i ljudi koji u njemu borave ili koji dolaze u taj prostor kao gosti ispuštaju emotivne i misaone forme u prostor te se one mogu zadržavati u prostoru kraće ili dulje vrijeme i tako negativno utjecati na stanare. Relikti misaonih i emotivnih obrazaca mogu zaostati i od osoba koje su ranije živjele (ili radile) u tom prostoru, a čak i od umrlih osoba. O negativnom utjecaju eteričnih ili astralnih parazita te uroka i crne magije da ne govorim. Zdravlje i kvalitetu života mogu umanjivati i štetna podzemna (geopatogena), kozmička i tehnička zračenja.

Najprije biste dom trebali fizički očistiti i ukloniti suvišne stvari, tj. kramu koju ne koristite, jer vas ona energetski blokira i poteže u prošlost te vam ne da ići naprijed. O tome je opširno pisano u članku Čišćenje krame iz svog životnog prostora.
Zatim bi bilo mudro napraviti temeljitu radiestezijsku analizu prostora koja će otkriti sva štetna radiestezijska zračenja, ali i prisutnost drugih negativnih energija i utjecaja i u prostoru i na ukućanima.
Potom se izvodi energetsko čišćenje prostora, energiziranje i postavljanje zaštite koja će ga čuvati na astralnoj razini, a u slučaju radiestezijske analize, zaštita će neutralizirati i štetna zračenja.

1. Prvo napravim jednostavnu analizu vašeg prostora s energetskim skeniranjem na daljinu i očitanjem stanja putem viska ili biotenzora. Takva kratka analiza je uključena u dolje navedenu cijenu, no preporučujem vam da ipak prvo napravite zasebnu detaljnu radiestezijsku analizu prostora kako biste otkrili postoje li podzemna i druga štetna zračenja te drugi štetni elementi u prostoru. Za jednostavnu analizu mi je dovoljna okvirna prostoručna skica tlocrta vašeg prostora i adresa na kojoj se prostor nalazi. To može biti životni prostor poput kuće ili stana, zemljište ili poslovni prostor.

2. Potom energetskim tehnikama iz prostora uklanjam negativne energije, zaostatke negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije i slično. Ako se pri inicijalnoj analizi utvrdi prisutnost uroka, crne magije ili energetskih parazita štetnosti veće od 28°, bit će potrebno drugačije i više raditi pa je i cijena različita od dolje navedene.

3. Treći korak je energiziranje prostora da bude ispunjen pozitivnim vibracijama i podrškom za vas i vaše aktivnosti u prostoru, onako kako to definiramo prije seanse. To se radi s postavljanjem “programiranih” energetskih kugli u svaku prostoriju, a koje će ostati u prostoru i neko vrijeme nakon seanse te će zračiti energijom podrške.

4. Postupak se završava s postavljanjem energetske zaštite koja će trajati neko vrijeme (potrebno ju je obnavljati). Ta energetska zaštita će prostor štititi od negativnih energija, energetskih napada i upada eteričnih ili astralnih entiteta.

Ukoliko prethodno napravite i radiestezijsku analizu prostora pa se utvrdi postojanje štetnih podzemnih (geopatogenih), kozmičkih i tehničkih zračenja, ovaj korak uključuje postavljanje zaštite i od tih radiestezijskih zračenja:
a) energetske zaštite koja provjereno i djelotvorno neutralizira štetnost prisutnih radiestezijskih zračenja (zaštita traje neko vrijeme i potrebno ju je obnavljati);
b) postavljanje programiranog poludragog kamenja u ležajeve i na štetne čvorove te piramide od poludragog kamena u prostor (to je trajna radiestezijska zaštita od takvih zračenja).
Ova dodatna radiestezijska zaštita je bez naknade ukoliko ste prethodno napravili radiestezijsku analizu prostora.

> Preporučujem da seansu energetskog rada na prostoru napravite na početku svakog godišnjeg doba, a najmanje jednom godišnje.

> Seansa se izvodi jednokratno na daljinu, na temelju skice vašeg prostora. Višekratna seansa je potrebna samo u slučaju prisustva parazita, uroka ili crne magije stupnja štetnosti preko 28°.

Cijena kvartalnog energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora: 300 €


KONTAKT

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)