Momentalno si pomognite s energijom zemlje (video)

Momentalno si pomognite s energijom zemlje (video)

Momentalno si pomognite s energijom zemlje kad boravite negdje vani ili u prirodi. Izujte se i stanite bosi na zemlju. To će vas uzemljiti, vratiti vašu prisutnost u tijelo, u ovdje i sada, pomoći vam da otpustite stres, nervozu, napetost, tugu ili štogod da vas muči. S ovom jednostavnom tehnikom se čak možete i iscjeljivati i hraniti se s moćnom energijom zemlje koja je simbol majke hraniteljice, tješiteljice i zaštitnice.

Pogledajte video:


Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

Volite li kukati? (video)

Volite li kukati? (video)

Svi ponekad volimo kukati. Prolazite li neko teško razdoblje ili izazovnu situaciju, normalno je da vam treba podrška prijatelja (ili terapeuta) koji će vas saslušati i razumjeti. No, kukanje može biti i stečena navika! Raspon intenziteta može biti velik – od uobičajenog kukanja i prigovaranja na loše vrijeme (a to je svaki dio godine, zar ne!?), pa do onog žešćeg kukanja kada više niste sposobni ni o čemu drugome pričati, kada je sve što vidite problem i kada se osjećate izgubljeni ako je sve u redu i nemate o čemu kukati.

Ovo možda nećete lako vidjeti kod sebe, ali sigurno s lakoćom to primjećujete kod drugih. Vjerojatno znate takve ljude koji su vječito nezadovoljni, frustrirani, nesretni, i koji nikada ni u čemu ne vide nešto dobro ili pozitivno. Kako god, važno je da postanete svjesni te loše navike kod sebe i da u situaciji kada biste se najradije predali negativnim osjećajima i njihovom izražavanju drugima da tada prekinete taj lanac “hranjenja svog demona” i učinite nešto drugačije.

O tome vam govorimo u ovom videu.

P. S. Drvo iza Borisa nije neki Ent, ne pomiče se. Radi se samo o optičkoj varci.

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Duhovni vodiči nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo

Duhovni vodiči nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo

Duhovni vodiči, ili ono što netko naziva anđeli, nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo.

Svatko od nas ima svog duhovnog vodiča. Netko ima jednog, a netko drugi ih ima više, ovisi od duše i potreba. Otkrio sam nedavno kroz jednu viziju da ih ja imam troje, a iz kojeg je to razloga tako, to ne znam objasniti jer to još nisam osvijestio. No, vidio sam ih i osjetio još kao mladić, a nedavno mi se to potvrdilo na vrlo jasan način.

Mi ljudska bića nismo savršena, to svi znamo. I valjda iz tog razloga mi ta uzvišena duhovna bića automatski smatramo savršenima i sveznajućima. Međutim, nije baš tako. I oni su također nesavršeni, imaju svoj ego te evoluiraju i duhovno se razvijaju, baš poput nas. I oni imaju svoje probleme, izazove, lekcije, učenja i kušnje. Jednom sam doživio da mi je došao duhovni vodič od jedne moje klijentice koji kao da nije znao što radi; dobio sam dojam da je početnik koji malo brljavi usput… No, kako god bilo, nas u ovom materijalnom postojanju naši vodiči potiču, daju nam podršku, a ponekad nam udare i šamar(činu).

Jedno moje iskustvo upravo govori o tome.

Moj suradnik Boris Pecigoš i ja smo sjedili u dnevnom boravku. On mi je nešto pričao u predivnoj energiji jer je u tom trenutku bio povezan sa svojim izvorom. Kako je on pričao, tako je meni postajalo sve mučnije i mučnije. Osjećao sam se kao da sam pod nekom hipnozom. Krenuli su moji strahovi, nelagoda se pojačala, a u meni je počeo pakao. Rekao sam Borisu: “Stani! Netko ili nešto je u sobi i uzrokuje mi veliku nelagodu. Daj da ga se riješimo.” Uzeo sam visak i krenuli smo obojica po našoj metodi rada s viskom u ispitivanje. Mislio sam da se radi o nekom entitetu koji napada i crpi energiju. No, pokazalo se da se ne radi o ničemu takvome. Nastavili smo s ispitivanjem. Na kraju smo došli do spoznaje da se radi o jednom od mojih vodiča! On mi je namjerno to uradio, spriječio me da primam Borisove riječi i nadahnjujuću energiju. Otkrili smo da je to uradio ciljano jer sam s time trebao nešto osvijestiti u sebi. Čak smo otkrili i što točno – imao sam priliku od Borisa primiti veliku spoznaju, a duhovni vodič mi je postavio energetsku prepreku da vidi hoću li se pokolebati, odustati i propustiti priliku ili ću ustrajati i svjesno primiti taj dar preko Borisa kao izraz vlastite ljubavi prema samome sebi.

Nije to bilo prvi put tako, a vjerujem da nije ni zadnji. Ponekad je problem u nama jer mislimo o vodičima na krivi način. Točno je da imamo njihovu podršku i vodstvo. Ali imamo i njihovo testiranje i to da nas oni guraju u sve i svašta, ne uvijek u “dobro” i “ugodno”, a sve s jedinim razlogom – da bismo postali bolji. Ovu kratku priču sam htio podijeliti s vama da biste postali svjesni i te karakteristike svojih vodiča. Sretno dobri ljudi!

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

U vlastitom zatvoru

U vlastitom zatvoru

Jednoj mojoj dragoj klijentici se nedavno pojavio čudan bol desno ispod rebara. Nazvala me je da me pita što je to točno. U prvom očitanju visak mi je pokazao da joj se samo upalio neki mišić te da će joj bol proći kroz desetak dana. Međurebreni mišići, ošit i duboki trbušni ili leđni mišići znaju uzrokovati neodređenu i podmuklu bol, a kako su u blizini i drugi organi poput jetre i želuca, čovjek se može uplašiti da nešto nije u redu s tim organima.

Umjesto da se umiri i pričeka da joj bol prođe, njen um se nije tu zaustavio. Doslovno ju je počeo mučiti, štoviše terorizirati. Fokus joj je bio samo na tom bolu. Stalno je opipavala to područje, a njen bol se pojačavao. Svaki dan mi je postavljala pitanja – je li to jetra, je li to žuč, je li to želudac, je li od kralježnice, je li zbog menstruacije, da li je zbog nadutosti… Jedan dan sam za nju provjeravao svaka dva sata što se točno tamo zbiva. Visak je i dalje vrlo jasno tvrdio da to nije ništa ozbiljno, da se mora opustiti i da mora maknuti svoju pažnju s tog bola. No, njen um joj ni dalje nije dao mira, snažno se uhvatio za taj bol i svaki dan joj je radio torturu. Ona nije mogla naći snage da vjeruje sebi i u očitanja viska, a koja su zapravo očitanja preko njenog višeg Ja.

Radili smo i energetske tretmane pa bi se bol smanjio ili nestao, ali bi se ubrzo opet pojavio. Ona je počela proučavati anatomiju pa se zakačila na žuč – tvrdila je da je to bol u žuči. Visak joj je opet rekao da se ne radi o žuči i da je generalno sve u redu. Dao sam joj primjer da je to tip bola poput zanoktice, bol koji može jako smetati, ali se ne radi o nečemu ozbiljnome. No, ona se nije dala, svaki dan joj je bio mučan te je nastavila s pitanjima i provjerama na visak.

Konačno je odlučila da ode kod liječnika. U prvom pregledu internist ju je samo opipao i rekao joj da je žuč povećana i iziritirana te da treba krenuti s dijetom i odmaranjem. Kada mi je to prenijela, ponovo sam provjerio na visak i opet dobio isti odgovor – sve je u redu. Rekao sam joj da tu nešto ne štima, da je žuč u redu i da bi trebala otići na ultrazvuk. Sljedećih nekoliko dana prolazila je krize i strahove, ali ja sam ostao dosljedan očitanju viska te smo nastavili s energetskim tretmanima.

U međuvremenu joj je stanje pogledao i moj suradnik Boris Pecigoš, kroz energetsko skeniranje, svoje zen karte i biotenzor. I on je potvrdio da se ne radi o žuči i da je zapravo sve u redu, osim njenog prevelikog fokusa na bolu, mentalnog brijanja i negativnih scenarija.

Došao je i termin pregleda s ultrazvukom. Rezultati su bili čisti kao suza! Na slici je njen nalaz.

Nalaz ultrazvuka

Dobri moji ljudi, svi mi moramo paziti na svoje misli. Ovaj primjer pokazuje kako misli imaju veliku snagu. Mojoj klijentici su negativne misli doslovno pojačavale fizički bol, iako realno nije imala nikakvu zdravstvenu teškoću osim blagog istegnuća mišića. Njene misli su joj bol potencirale na n-tu. Svi mi trebamo biti realni, prizemljeni te moramo pronaći snagu i vjeru u sebe, gledajući kroz prizmu svjesnosti iz koje možemo crpiti pozitivnije misli, stavove i energiju. Sretno!

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

Sada je idealan trenutak da se riješite straha

Sada je idealan trenutak da se riješite straha

Da li i vi bježite kao što sam i ja bježao kada se pojavi strah?

Činjenica o tome koliko sam trenutaka propustio je užasna samo zbog toga što mi se nije sviđalo ono što je bilo ispred mojih očiju. U takvim trenucima moj um je tražio i stvarao scenarij za nešto što se zove PAKAO! Laž, velika laž i manipulacija samog uma. Dok sam tako bježao, samo sam propuštao idealne prilike da se suprotstavim nečemu što je u meni raslo, a bez da vidim da je to samo ego.

Da bismo zavoljeli život od nas se traži da smo doslovno prisutni u svakom trenutku i da smo realni koliko je to moguće. Na primjer, današnji dan mi je težak, osjećam se anksiozno, depresivno, tužan sam i jako me hvata strah. Umjesto da budem u tom stanju takvom kakvo jest, moj um odmah pogoršava stvar jer vrti scenarij još gori nego što je u realnosti. Brzinom svjetlosti počinje kreirati užase, obuzima me i ne da mi ni da dišem. Prijeti mi sa svim i svačim sve dok od mene ne uradi da zaboravim na svoju istinsku prirodu i tako sve dok me ne podčini da postanem njegov rob.

Za takav scenarij, koji se nije ni dogodio, a vjerojatno se neće nikada ni dogoditi, mi se uhvatimo i od tuda započinje naš pakao. Taj pakao paralizira sve ono što smo mi, gubimo pravo na slobodu i naš život izgleda kao da smo zombi.

Dragi moji dobri ljudi, iz takvog stanja postoji izlaz. Taj izlaz je da zauzmemo zdravi stav, da se povežemo s našom izvornom snagom i kažemo STOP! Doslovno strahu trebamo reći: “Nećeš mi više ti uzimati ono što je najmoćnije u meni. Nećeš mi više uzeti niti jedan trenutak koji mi je darovan da živim ispunjeno. Ja sam vlasnik ovog tijela i ja sam jedini koji preuzima odgovornost za ovaj trenutak svog života. Ti možeš sada, ako imaš uopće muda, da udariš najsnažnije što možeš i da spržiš moj život, ali ja ću samo gledati i gledati jer imam dozvolu za to.” I vidjet ćete, strah će se početi povlačiti, a ostat će ono nešto uzvišeno, a što vi u tom trenutku morate otkriti sami.

Ovo nije tehnika, ovo je svjesni rad na sebi. Ovo je puno moćnije nego što možete zamisliti. U ovome se krije naša istina. Uvijek kada dođete u bilo kakvo negativno stanje uma, prakticirajte ovo, jer ovo je put prema vašoj slobodi od straha, put koji otkriva božanska čudesa u vama.

Nemojte se bojati pogledati i vidjeti što vam strah nudi. Nemojte propustiti taj trenutak. Tu leži moć da uradite ono što želite, jer bijeg je samo odgađanje nečega s čime se trebate suočiti.

Dobri moji ljudi, da radite na sebi duhovno doslovno znači da budete prisutni, ne samo kad je ugodno, već pogotovo kad je neugodno. Naša misija je da to činimo. I vjerujte da će nadalje stvari ići sve lakše i lakše. Dajte si vremena! I ja sam bježao. I dobro je da sam ovo osvijestio i probudio u sebi da bih mogao to podijeliti s vama. Sve skupa što se događa je život, a pravilno proživljen život je upravo to da osjetite i proživite sve ono što vam on pruža.

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

O radu s viskom i energijom (video)

O radu s viskom i energijom (video)

Moj suradnik Boris Pecigoš me uhvatio na prepad i snimio video intervju sa mnom (nisam se dosad dao snimati).

U videu malo govorim o sebi i svom radu s viskom kojeg koristim za analize prostora i osoba na svim razinama. U videu pričam i o načinu na koji radim s energijama za iscjeljivanje i kakav je moj pristup prema klijentima.

No, spominjem i svoju drugu ljubav, a to je umjetnost – ljubav prema teatru i filmu, a gdje sam se ostvario kao makeup artist specijaliziran za transformaciju scenskih likova.

Za buduća videa pratite moj YouTube kanal!

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

Ksenija Prohaska kao Marlene Dietrich

Na Bitolskom festivalu monodrame 2019. godine, imao sam čast raditi s Ksenijom Prohaskom, jednom od najpoznatijih glumica na našim prostorima, a koja je snimala i u Hollywoodu.

Transformirao sam je u Marlene Dietrich. Njena frizura je bila svojevrsni izazov zbog strukture njene kose, a Ksenija je bila iznimno zadovoljna krajnjim rezultatom.

Kad te pukne spoznaja i opere energija zemlje

Kad te pukne spoznaja i opere energija zemlje

Jednosmjerno gledanje može dovesti do krive interpretacije onoga što vam se događa, interpretacije koja je daleko od istine. Tri puta provjeri pa presudi, tri puta mjeri pa presjeci, tako su govorili mudri ljudi.

Probudio sam se usred noći. Izvana je dolazilo dovoljno svjetlosti pa u sobi nije bio potpuni mrak da bih pao pod optičku iluziju svjetla i sjenki. Na podu sam ugledao mnoštvo zmija. Promatrao sam ih kratko, a kako mi je prizor bio vrlo jeziv, brzo sam upalio svjetlo. Na moje razočarenje više ničega nije bilo u sobi. Razočarao sam se jer sam zapravo želio da se je stvarno radilo o nekom fenomenu. Produžio sam spavati i tijekom noći sam se još nekoliko puta budio, ali ništa više nisam vidio na podu.

Ujutro kada sam ustao osjećao sam se umorno, zapravo kao i svakog jutra jer oduvijek mi je bilo teško ujutro se buditi. Onako mamuran sam skuhao kavu i procesuirao proteklu noć. Tako polusvjestan sam se sjetio tih zmija. Uzeo sam visak da malo istražim da li sam to sanjao ili sam stvarno nešto vidio u sobi. Visak mi je potvrdio da sam stvarno vidio neku pojavu. Odmah sam iz straha provjerio da li je to bilo nešto negativno, kao neko negativno prisustvo ili entitet, na što mi visak nije dao odgovor (pokazao mi je 50/50). Bilo mi je sve to čudno pa sam tu stao.

Ispričao sam događaj mom suradniku i prijatelju Borisu Pecigošu i zamolio ga da mi otvori svoje zen karte da vidi što se tu događa. Boris je izvukao tri karte, jednu po jednu. Prva karta je bila karta Obilje koja govori o materijalnom i duhovnom obilju koje je usklađeno i protočno. Borisu nije bilo skroz jasno što točno ta karta znači u kontekstu moje noćne vizije pa je izvukao još jednu kartu. Druga karta je bila karta Avantura koja ukazuje na spremnost da se netko uputi u nove životne izazove s povjerenjem. Boris je zamijetio da su obje karte iz skupine elementa zemlje i tu mu se već “upalila lampica”, ali još nije bio skroz siguran u tumačenje. Izvukao je još jednu kartu koja govori o životnom putovanju, simbolički prema suncu. Ta karta nosi broj osam koji je vezan uz element zemlje. Tada je već bio bliže shvaćanju o čemu bi se tu moglo raditi, da to ima neke veze s energijom zemlje, ali još nije bio sasvim siguran. Tada smo se sjetili da sam tu večer prije spavanja radio energetski – otvorio sam Reiki i postavio si Reiki simbole s ciljem da se više otvorim za materijalne stvari i obilje koje mi planeta Zemlja nudi. Tako s otvorenim Reikijem sam i zaspao. Boris je tada shvatio da bi ove zmije mogle imati veze s Reikijem i mojom namjerom. No, budući da sam mu sam događaj sa zmijama ispričao kao nešto negativno i jezivo, želio je biti siguran pa smo krenuli dalje ispitivati o čemu se tu radi.

Zen karte koje su se otvorile

Naime Boris i ja smo razvili jednu zajedničku metodu rada s viskom kako bismo izbjegli subjektivne utjecaje na visak i neobjektivne interpretacije. Obojica se mentalno i energetski povežemo, a potom Boris u sebi postavlja pitanja, a ja promatram koje odgovore visak daje. Na taj način smo mnogo toga do sada otkrili.

I u ovom slučaju smo krenuli na taj način analizirati što se to događalo po noći i na što konkretno ukazuju zen karte. Boris je krenuo s postavljanjem pitanja u sebi, a ja, neznajući što on pita, promatrao sam visak i davao Borisu odgovore. Saznanja koja smo na taj način dobili su bila zapanjujuća i nešto što ni u ludom snu ne bih pomislio. Boris inače postavlja itekako dobra pitanja i ima dar da uđe u suštinu stvari, a to je rijetkost jer ljudi općenito ne znaju postavljati ciljana, smislena i konkretna pitanja, već su im pitanja obično površna ili obojana strahom i uvjerenjima.

Dodatno ispitivanje kroz visak, zajedno s tumačenjem zen karata, pokazalo je da su te “zmije” bile manifestacija energije zemlje, da se energija tako uvijala na podu sobe, a meni je to samo ličilo na zmije. To se dogodilo zbog toga što sam otvorio Reiki kanal za manifestaciju obilja, a to je povezano s energijom zemlje. Energija je jednostavno radila svoj posao koji sam i zatražio.

Nakon ovog saznanja bio sam frustriran i sam sam sebi rekao: Ajme! Zbog svoje nesvjesnosti i straha skoro sam propustio stvari koje mi život nudi. Da sam bio potpuno svjestan, bez straha, otvoren i znatiželjan, ustao bih i stao s nogama na pod da se te energetske zmije uvijaju oko mene, da se spojim s tom energijom i uživam u tome. Ali ništa nije izgubljeno. Prilike i spoznaje nam uvijek iznova kucaju na vrata! Tako je bilo i meni nekoliko dana kasnije…

S Borisom sam otišao u šetnju uz jedno jezero u blizini Bitole. Na jezeru sam ugledao i sa zanimanjem promatrao zanimljivu formaciju od ušća rijeke koja se ulijeva u jezero pa prema sredini. Pokažem to Borisu, a on me upita: Zar ti ovo ne liči na zmiju? Ostao sam iznenađen time, gledao sam taj vijugavi trag na površini vode, a u meni se pojavila neka sreća. Nastavili smo pričati i šetati.

Kada smo na večer stigli kući, Boris me zamolio da mu malo izmasiram vrat jer mu se ukočio od vožnje. Stavio sam mu ruke na vrat i ramena, no, tada se u meni nešto drugo javilo. Unutarnjim očima sam ispod sebe vidio korijenje koje ide u zemlju. Zatražio sam energiju zemlje za iscjeljenje vrata i ugledao sam kao da se zmije penju preko korijenja, pa preko mene i idu po mojoj kralježnici i preko mojih ruku na Borisa. Kada je to tako krenulo i kada sam osjetio da sam snažno povezan s tom energijom, Boris je rekao: “Ajme! Kako su ti ruke odjednom postale vruće. Krenula ti je energija i to vrlo snažno. Baš je moćno!”

Nisam mu odmah rekao što se dogodilo. Energija je nastavila teći, a Borisu je ukočenost u vratu popustila i bol je nestala. Njegova reakcija mi je bila potvrda da se zbilja nešto događa s tim “zmijama” i energijom zemlje. Sljedećih nekoliko dana su bili predivni, moje je srce bilo puno ljubavi i puno zahvalnosti prema planeti Zemlji. Svuda gdje sam koračao i kretao se osjećao sam se sigurno, ispunjeno i s otvorenim srcem prema svemu što mi Zemlja i Univerzum nude.

S ovim tekstom sam htio poručiti i vama da pojave koje vam se događaju ne sudite odmah iz pozicije straha ili usvojenih uvjerenja, da budete otvoreni na drugačija tumačenja, da gledate na sve s viših sfera, da budete znatiželjni i da uvijek tražite istinu, čak i u najmanjim sitnicama, jer to će od vas napraviti ono što trebate zapravo biti – prirodniji. 

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

Energetska empatija

Energetska empatija

Živio sam u Rijeci nekoliko mjeseci 2012. godine. Bio je to moj prvi dolazak i moje prvo otvaranje s onime što zapravo jesam pred ljudima izvan Makedonije. Moj prvi izlazak je bio u centar grada da se upoznam s mjestom, ljudima i svime što grad nudi. Šetao sam Korzom, uživao u predivnom kafiću, divio se ljubaznim ljudima…

Ugledao sam mjesto gdje se prodaju komadi pizze, osjetio sam glad i zaželio sam se te pizze. Odjednom su počeli neopisivi bolovi. Bilo je prestrašno i skoro sam se srušio na pod od bolova. Cijelo tijelo me je jako boljelo. Moju frendicu je uhvatila panika i nije znala što da radi. Ništa joj nisam mogao reći, samo sam htio da odemo kući.

Kod kuće sam povratio snagu. Pitali se me da što mi se dogodilo. Objasnio sam im da sam osjetio kao da me netko tuče i jake bolove po cijelom tijelu. Bio sam tamo kao u nekom šoku te sam osjećao veliku tugu, tugu koju ne mogu ni opisati, kao da takva tuga tu na ovom svijetu ni ne postoji.

Moje prijateljice su se potom sjetile da je tamo jedan dečko, Makedonac koji je živio u Rijeci, jedne večeri također čekao svoj komad pizze kada su ga napali neki dečki i brutalno ga pretukli na smrt.

Osjetio sam sve to, osjetio sam tu bol i osjetio sam dušu tog dečka. Nešto je htio da mi pokaže, ne znam što. Do danas nisam to shvatio. Možda je i samo mjesto upilo ili zadržalo energiju tog nasilnog događaja, a ja sam je osjetio kad sam se našao tamo. Kako god bilo, htio sam s ovim tekstom podijeliti svu njegovu traumu jer taj mladić zaslužuje da to bude ispisano.

I želim vam uputiti poruku da uvijek morate biti otvoreni i svjesni jer nikada ne znate na što ćete naići. Otvaranje prema ljubavi je i otvaranje prema životu i prema drugima. Postajete empatična bića, bića koja osjećaju i žive te doslovno osjećaju i više nego je to uobičajeno.

Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830