Ete tehnika

Spominjemo u našim postovima i videima energetski rad s Reiki tehnikom i s Ete tehnikom. Pa što je to i koja je razlika?

Reiki je prilično poznata i raširena energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (koja se naziva ki u Japanu, chi u Kini, prana u Indiji ili orgon u zapadnjačkoj ezoteriji). Reiki tehnika je porijeklom iz Japana.

Ete je drevna tehnika rada s energijom koju smo nas dvojica (Boris Pecigoš i ja) slučajno otkrili u meditacijama te kroz vizije i fizičko prisustvo na jednom posebnom mjestu u Makedoniji (o kojem ne možemo govoriti više dok ne dođe pravi trenutak). Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo ili auru i na sebe preuzima bol, bolest i druga negativna stanja, a nakon toga se raspršuje pod utjecajem energije sunca (ali ne samo našeg Sunca).

Ete je moćna sinergijska tehnika koja povezuje tamnu energiju, Reiki, energije zemlje (ali ne samo naše Zemlje), zmijske energije o kojima smo već pisali te snimili i meditaciju, moć svjetlosnih piramida (što je poznata metoda pojačavanja energije), energiju sun(a)ca, terapijsko djelovanje viska ili biotenzora i druge elemente.

Razliku između Reiki i Ete pristupa možemo usporediti s razlikom u miligramaži neke tablete, primjerice Ibuprofen od 400 mg ili 800 mg. Odabrat ćete onaj pristup koji više odgovara težini vašeg problema.

Nas dvojica najviše volimo raditi Ete tehniku upravo zato jer kombinira različite pristupe kako bismo nekome pomogli.

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.