Mrak nasuprot svjetlu u vama

Nijedna tama nije toliko snažna kao svjetlo u vama. Uđite u sebe i pogledajte što je to što stvara sjenu – sve se može vidjeti, samo trebate isključiti um koji vam priča da je to nešto prestrašno i nemoguće.

Um, vaš saboter, uvijek će naći neki izgovor da ne vidite, da ne čujete, da ne osjetite. A zapravo se samo trebate opustiti da pogledate, da u tom trenutku postanete dijete koje stavlja ruku preko očiju dok gleda horror film, a prstiće ipak raširi da vidi jer umire od znatiželje pa gleda iz jednog kutka što se sve tamo događa, i da na kraju to isto dijete kaže da ovo i nije bilo tako strašno.

Kada scena završi vaša drama je nestala jer ste bacili svjesni pogled na to, vaš pogled je bilo to svjetlo. Izvukli ste jednu sjenu, jednu tamu na vidjelo, i tko zna, možda ćete vidjeti da je ta ogromna sjena što vas je strašila cijeli život bila samo sjena od jednog mrava u vama.

Nikad nemojte zaboraviti kada padne mrak, kada postane totalni mrak, upaliti svjetlo u sebi, svjesno pogledati u svoj stan ili kuću u sebi, i dekorirati je – postavljajte lampice po želji da biste uživali u svom domu, u carstvu koje samo vi stvarate.

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.