Energetski oktopodi

Da li znate da postoje bića koja mogu živjeti u nama, hraniti se našim životnim nektarom i stvarati nam energetski kaos?

Nedavno sam počeo raditi energetske tretmane jednoj mojoj prijateljici iz djetinjstva. Osjetio sam snažan poriv da stanem uz nju da je podignem i pomognem joj uvidjeti da je život predivan te da izbaci svaki strah iz sebe i prepusti se životnom toku bez ikakvog zadržavanja. Uradio sam joj prvi Ete tretman; bio je snažan i temeljit. Obuhvatio sam svaku stanicu njenog fizičkog tijela, a radio sam i na emotivnoj i energetskoj razini. Ali nakon tretmana nisam imao mira pa sam na večer prije spavanja uradio još jedan tretman i programirao da joj energija dolazi cijelu noć.

Sljedeći dan nakon svih mojih jutarnjih rituala uhvatio sam se posla jer još nisam imao mira oko nje. Krenuo sam opet s Ete tretmanom i zapao sam u polumeditativno stanje. I onda se počelo nešto događati… Iz srčane čakre su se pojavili krakovi i izašao je veliki eterični oktopod (hobotnica). Na području srca se otvorila velika crna rupa. Skočio sam u nevjerici i uzeo visak da to istražim. Visak mi je potvrdio da je u njoj bio “podstanar”, energetski parazit kojeg je negdje pokupila.

Taj parazit je radio veliku štetu u njenom životu. Strahovi su joj se počeli dizati. Njena životna energija se počela gušiti, njeno svjetlo se gubilo jer ga je taj oktopod upijao, a ona je dobivala samo mrvice. Nije imala fokus za posao i nije imala snage za rješavanje svakodnevnih obaveza. Svakim danom je sve više tonula. Bila je rob tog parazita. Sada joj slijedi saniranje posljedica, energetsko iscjeljivanje kako bi se vratila u normalu. Da je to biće u njoj ostalo, s vremenom bi se njeno stanje pogoršavalo, a možda bi se čak pojavila i neka fizička bolest.

Inače, ti eterični oktopodi su jako strašljiva bića. Ukoliko primijete da ih netko može vidjeti, onda bježe i ne napadaju. No, ako ostanu neprimijećeni, a energetsko polje oko vas je oslabilo zbog stresa, izostanka energetske higijene ili drugih razloga, tada možete postati njihov obrok. Prije nekoliko godina sam znao vidjeti jata takvih eteričnih bića, a kada su primijetili da ih vidim, uvijek su odlazili.

Eto dobri ljudi, želim vam da imate uvid u sve što se događa, da ste svjesni svake promjene u vama da bi na vrijeme riješili ono što možete riješiti. Često nemamo uvid u to što se točno s nama zbiva, ali zato trebamo slušati intuiciju jer ona uvijek pokazuje što s nama nije u redu. Čuvajte se!

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.