Kad ti Boris pošteno smjesti…

Kako mi je Boris Pecigoš jednom pošteno smjestio i ostavio me da si razmišljam kako ću dalje…

U veljači (februaru) Boris i ja smo sjedili u dnevnom boravku i nešto ispitivali na visak. Odjednom je nešto uletjelo u prostor, osjećao se hladan propuh, postalo nam je zima, a energija je bila prilično neugodna. Neko duhovno biće je bilo pošteno uzrujano.

Budući da je ta energetska oluja nastavila divljati oko nas i naših aura, mi smo krenuli ispitivati što je to i što se tu točno događa. Boris je prema našoj metodi počeo ispitivati ovu pojavu u svojoj glavi, a ja sam mu preko viska davao odgovore. Boris tako postavlja pitanja, a ja pojma nemam što on pita; time izbjegavamo subjektivnost uma i dobivamo prilično točne odgovore. Inače, ja dobro poznajem vibraciju svog viska i kada mi dolaze odgovori preko njega. To se događa kroz jednu suptilnu, jako finu vibraciju koja paše uz moju prirodu. Do tog dana mi se nikada nije pojavila drugačija vibracija preko viska.

I tako je Boris počeo sa seansom. Meni se visak vrtio i davao odgovore, a Boris je zapisivao. I odjednom se visak počeo čudno ponašati, a kosa na glavi mi se nakostriješila od jeze. Prestravljeno sam rekao Borisu: “Ovo više nije moj visak, netko drugi ga je preuzeo i govori mi preko njega.” To je bilo intenzivno i vrlo jezivo. Boris mi je samo kimnuo da nastavim s radom. Kad smo završili s pitanjima, ja sam bio blijed k’o krpa, a Boris je prasnuo u smijeh jer je shvatio kako mi je lijepo smjestio. Rekao mi je da je on zamolio to biće koje nas je posjetilo da se poveže na visak i da počne komunikaciju s nama. Naravno da sam tada poslao Borisa u k…. On se nastavio valjati od smijeha.

Inače, to prisustvo je bio osobni vodič od naše klijentice na kojoj smo intenzivno radili u to vrijeme i pomagali joj da riješi svoje probleme. Vodič se doimao kao neki početnik koji si je nešto zabrijao i uzrujao se zbog njenih tretmana, no nakon ovog razgovora preko viska se povukao i nikada se više nije vratio.

Sasho Martinovski
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.