Duhovni vodiči nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo

Duhovni vodiči, ili ono što netko naziva anđeli, nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo.

Svatko od nas ima svog duhovnog vodiča. Netko ima jednog, a netko drugi ih ima više, ovisi od duše i potreba. Otkrio sam nedavno kroz jednu viziju da ih ja imam troje, a iz kojeg je to razloga tako, to ne znam objasniti jer to još nisam osvijestio. No, vidio sam ih i osjetio još kao mladić, a nedavno mi se to potvrdilo na vrlo jasan način.

Mi ljudska bića nismo savršena, to svi znamo. I valjda iz tog razloga mi ta uzvišena duhovna bića automatski smatramo savršenima i sveznajućima. Međutim, nije baš tako. I oni su također nesavršeni, imaju svoj ego te evoluiraju i duhovno se razvijaju, baš poput nas. I oni imaju svoje probleme, izazove, lekcije, učenja i kušnje. Jednom sam doživio da mi je došao duhovni vodič od jedne moje klijentice koji kao da nije znao što radi; dobio sam dojam da je početnik koji malo brljavi usput… No, kako god bilo, nas u ovom materijalnom postojanju naši vodiči potiču, daju nam podršku, a ponekad nam udare i šamar(činu).

Jedno moje iskustvo upravo govori o tome.

Moj suradnik Boris Pecigoš i ja smo sjedili u dnevnom boravku. On mi je nešto pričao u predivnoj energiji jer je u tom trenutku bio povezan sa svojim izvorom. Kako je on pričao, tako je meni postajalo sve mučnije i mučnije. Osjećao sam se kao da sam pod nekom hipnozom. Krenuli su moji strahovi, nelagoda se pojačala, a u meni je počeo pakao. Rekao sam Borisu: “Stani! Netko ili nešto je u sobi i uzrokuje mi veliku nelagodu. Daj da ga se riješimo.” Uzeo sam visak i krenuli smo obojica po našoj metodi rada s viskom u ispitivanje. Mislio sam da se radi o nekom entitetu koji napada i crpi energiju. No, pokazalo se da se ne radi o ničemu takvome. Nastavili smo s ispitivanjem. Na kraju smo došli do spoznaje da se radi o jednom od mojih vodiča! On mi je namjerno to uradio, spriječio me da primam Borisove riječi i nadahnjujuću energiju. Otkrili smo da je to uradio ciljano jer sam s time trebao nešto osvijestiti u sebi. Čak smo otkrili i što točno – imao sam priliku od Borisa primiti veliku spoznaju, a duhovni vodič mi je postavio energetsku prepreku da vidi hoću li se pokolebati, odustati i propustiti priliku ili ću ustrajati i svjesno primiti taj dar preko Borisa kao izraz vlastite ljubavi prema samome sebi.

Nije to bilo prvi put tako, a vjerujem da nije ni zadnji. Ponekad je problem u nama jer mislimo o vodičima na krivi način. Točno je da imamo njihovu podršku i vodstvo. Ali imamo i njihovo testiranje i to da nas oni guraju u sve i svašta, ne uvijek u “dobro” i “ugodno”, a sve s jedinim razlogom – da bismo postali bolji. Ovu kratku priču sam htio podijeliti s vama da biste postali svjesni i te karakteristike svojih vodiča. Sretno dobri ljudi!

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.