Sada je idealan trenutak da se riješite straha

Da li i vi bježite kao što sam i ja bježao kada se pojavi strah?

Činjenica o tome koliko sam trenutaka propustio je užasna samo zbog toga što mi se nije sviđalo ono što je bilo ispred mojih očiju. U takvim trenucima moj um je tražio i stvarao scenarij za nešto što se zove PAKAO! Laž, velika laž i manipulacija samog uma. Dok sam tako bježao, samo sam propuštao idealne prilike da se suprotstavim nečemu što je u meni raslo, a bez da vidim da je to samo ego.

Da bismo zavoljeli život od nas se traži da smo doslovno prisutni u svakom trenutku i da smo realni koliko je to moguće. Na primjer, današnji dan mi je težak, osjećam se anksiozno, depresivno, tužan sam i jako me hvata strah. Umjesto da budem u tom stanju takvom kakvo jest, moj um odmah pogoršava stvar jer vrti scenarij još gori nego što je u realnosti. Brzinom svjetlosti počinje kreirati užase, obuzima me i ne da mi ni da dišem. Prijeti mi sa svim i svačim sve dok od mene ne uradi da zaboravim na svoju istinsku prirodu i tako sve dok me ne podčini da postanem njegov rob.

Za takav scenarij, koji se nije ni dogodio, a vjerojatno se neće nikada ni dogoditi, mi se uhvatimo i od tuda započinje naš pakao. Taj pakao paralizira sve ono što smo mi, gubimo pravo na slobodu i naš život izgleda kao da smo zombi.

Dragi moji dobri ljudi, iz takvog stanja postoji izlaz. Taj izlaz je da zauzmemo zdravi stav, da se povežemo s našom izvornom snagom i kažemo STOP! Doslovno strahu trebamo reći: “Nećeš mi više ti uzimati ono što je najmoćnije u meni. Nećeš mi više uzeti niti jedan trenutak koji mi je darovan da živim ispunjeno. Ja sam vlasnik ovog tijela i ja sam jedini koji preuzima odgovornost za ovaj trenutak svog života. Ti možeš sada, ako imaš uopće muda, da udariš najsnažnije što možeš i da spržiš moj život, ali ja ću samo gledati i gledati jer imam dozvolu za to.” I vidjet ćete, strah će se početi povlačiti, a ostat će ono nešto uzvišeno, a što vi u tom trenutku morate otkriti sami.

Ovo nije tehnika, ovo je svjesni rad na sebi. Ovo je puno moćnije nego što možete zamisliti. U ovome se krije naša istina. Uvijek kada dođete u bilo kakvo negativno stanje uma, prakticirajte ovo, jer ovo je put prema vašoj slobodi od straha, put koji otkriva božanska čudesa u vama.

Nemojte se bojati pogledati i vidjeti što vam strah nudi. Nemojte propustiti taj trenutak. Tu leži moć da uradite ono što želite, jer bijeg je samo odgađanje nečega s čime se trebate suočiti.

Dobri moji ljudi, da radite na sebi duhovno doslovno znači da budete prisutni, ne samo kad je ugodno, već pogotovo kad je neugodno. Naša misija je da to činimo. I vjerujte da će nadalje stvari ići sve lakše i lakše. Dajte si vremena! I ja sam bježao. I dobro je da sam ovo osvijestio i probudio u sebi da bih mogao to podijeliti s vama. Sve skupa što se događa je život, a pravilno proživljen život je upravo to da osjetite i proživite sve ono što vam on pruža.

Sasho Martinovski
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.