Kako si pomoći ako pokupite energetsko smeće?

Jeste li primijetili da se nakon odlaska u trgovački centar osjećate prilično umorni, iscrpljeni, prazni, bezvoljni i kao da vam je pala energija? Na takvim mjestima gdje je puno ljudi, a pogotovo u zatvorenim prostorima gdje energija prirode ne može čistiti i oplemenjivati ozračje, događa se da lako možete pokupiti energije od drugih ljudi, a koje vam rade da se tako osjećate.

Mi ljudi smo skloni pokupiti svakakve “ljepljive” energije dok šećemo, gradom i shopping molovima ili dok smo na poslu. Osim takvih vanjskih energetskih smetnji postoji i ono što se naziva “urokljive oči”. Pod time se misli na namjerno ili češće nenamjerno slanje negativne energije na vas, npr. kroz ogovaranje u prolazu, ljubomoru, projekciju nečijeg nezadovoljstva, ljutnje ili bijesa na vas, a koji nemaju veze s vama, i slična stanja koja se mogu zakačiti na vas.

Te “urokljive oči” ponekad mogu izazvati veći problem u vama od običnog energetskog iscrpljivanja uzrokovanog teškim energijama u prostoru. Moguće posljedice su gubljenje vitalne snage, depresija, osjećaj kao da vas nešto opsjeda, osjećaj kao da imate virozu i sl.

Ovakve energije su teret koji nosite i zato morate nešto poduzeti da biste očistili svoju auru prije nego ta energija dospije u vaše mentalno ili emotivno polje gdje će početi živjeti kao neki parazit koji se hrani s vašim mislima i emocijama te ih potiče da budu negativne, jer se hrani upravo istom vibracijom koju i sama ima.

Za cijelu ovu problematiku postoji jedna jako lijepa tehnika koja može očistiti puno toga iz vašeg energetskog polja. Uzmite lavor i stavite u njega vruću vodu, onoliko vruću koliko možete podnijeti. U vodu stavite šaku ili dvije šake krupne morske soli. Umočite noge i opustite se. U prostoriji možete upaliti tamjan i/ili kadulju te stvorite ugodan ambijent s prigušenim svjetlom i muzikom. Uživajte tako oko 20-tak minuta. Morska sol ima sposobnost očistiti više tipova negativnih energija, a posebno one koje se prilijepe za noge i koje se znaju osjetiti kao bockanje iglica po koži.

S ovom jednostavnom tehnikom možete si olakšati taj umor i iscrpljenost, očistiti se i povratiti snagu koju ste izgubili boravkom među ljudima u teškim energetskim prostorima. Ukoliko nakon ovakvog čišćenja ne osjetite poboljšanje, moguće je da imate teži energetski napad (čak i urok ili magiju) pa je preporučljivo da angažirate energetskog terapeuta da vam pomogne očistiti auru i energetski se obnoviti.

Energetsko zdravlje i redovita higijena su vrlo bitni za vaše psihofizičko zdravlje pa budite odgovorni prema sebi te radite na sebi s posvećenošću i ljubavlju.

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.