Čudo

Svaki čovjek je čudo za sebe, a čuda se dešavaju kada se najmanje očekuje.

Bila je jedna žena koju sam upoznao preko mojih prijatelja. Imala je nesreću i operaciju na jednoj nozi. Stavili su joj puno vijaka unutra te nije mogla hodati bez štapa.

Jedne večeri smo bili zajedno na nekom slavlju. Bila je jako lijepa ljetna večer. Ta žena me je pritom zamolila da li bih joj mogao napraviti energetski tretman za tiroidnu žlijezdu. Bio sam u savršenom elementu pa sam joj rekao da ću joj odmah uraditi tretman. Povukli smo se u kuću da imamo mir, položio svoje ruke na njen vrat na područje tiroidne žlijezde i započeo tretman. Nakon dvadesetak minuta ona je ustala. Osjećala se ugodno, ali nije primijetila da je ustala bez štapa i da hoda bez njega. Kada smo svi to shvatili, to je bila prava provala radosti i emocija. Naravno, ona je trebala i dalje medicinske tretmane i intervencije, ali puno joj se olakšalo taj dan i veći dio je bio iscijeljen.

Ona je tražila tretman za tiroidu, a zauzvrat je opet dobila slobodu da može hodati bez štapa. Čuda se događaju, ali ne uvijek na način kako mi mislimo i očekujemo.

Sasho Martinovski
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://sasho-martinovski.com
https://boris-pecigos.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Sashine i Borisove prakse, i dr.